At leje

Inspiration comes of working every day.

Kolding
Jernbanegade 33-35

Lejligheder til leje i det centrale Kolding. Tæt på både gågaden, stationen og havnen. Ejendommen fra 1904 indeholder 13 lejligheder, 8 studieværelser og flere erhvervslejemål.72 - 110 m²
Fra DKK 6.000 pr. månedSvendborg
Møllergade 1

Ny-indrettet lejligheder i ejendom beliggende på hjørnet af Møllergade og Gerritsgade. Lejligheder fremstår lys og venlig, med trægulve i Køkken/alrum/stue og tæppe på værelse.
Der medfølger hårde hvidevarer.
Der er i gården adgang til en fælles terrasse.


65 - 136 m²
Fra DKK 6.500 pr.månedOdense
Svendborgvej 275

Hermed udbydes særdeles regulært og velbeliggende boksbutik på befærdet indfaldsvej i nær forbindelse med motorvejsnettet. Ejendommen fremstår yderst præsentabelt opført i lyse betonelementer med store facadepartier fra gulv til loft. Derudover built-up tag samt portadgang for varelevering på siden af ejendommen.
Selve lokalet er indrettet med højt til loftet og ovenlysvinduer for naturligt lysindfald. Salgsarealet er regulært med adgang til lager/værksted samt personalefaciliteter. Fra det stortanlagte parkeringsareal er der adgang via nydelig kundeindgang. Grundarealet tillader endvidere yderligere bebyggelse hvis behovet skulle være herfor. Ejendommen indbyder til biludstilling, showroom, pladskrævende varegrupper samt anden erhvervsmæssig handel med stor facadeværdi i præsentable rammer.
Endvidere let adgang til motorvej E20.2000 m²
DKK 133.333 pr.månedKolding
Birkemose Allé 23-35

Kontoret er beliggende i området omkring Birkemosen, hvor flere har domicil. Der er ligeledes til området gode adgangs- og tilkørselsforhold fra motorvej, landevej og bymidten. Lejemålet er indrettet med flere gode mødelokaler, cellekontorer samt personalefaciliteter.272-739 m²
Kontakt os for prisenKolding
Jernbanegade 35A

Nyistandsatte studieværelser tæt på både gågaden, stationen og havnen. 8 studerende har fælles køkken og bad. Vaskerum mod betaling. Alle værelser er beregnet til én person, og du skal have et gyldigt studiebevis for at leje en bolig.18 - 27 m²
Fra DKK 3.100 pr. månedVejle
Dæmningen 34A

Attraktivt lejemål med god synlighed.

Lejemålet har en central beliggenhed på en af Vejles hovedgader tæt ved banegården. Lejemålet har en bred facade med store vinduespartier, som giver et fantastisk lysindfald. Samtidig kan facaden ses fra både Dæmningen, Havnegade og Kirkegade, og derfor egner det sig ekstraordinært godt til brancher med brug for god synlighed.

Der er god mulighed for at indrette lejemålet med for eksempel salgsareal, serveringsområde eller kontormiljø med tilhørende kunde- og personalefaciliteter.

Tidligere har lokalerne huset en sportsbar og et pengeinstitut.

 473 m²
DKK 112,337.5 per quarterHerning
Silkeborgvej 102

Butik til leje i et attraktivt område lige overfor Herning Centeret. Motorvejen er tæt ved og butikken er let tilgængelig i bil.

Lokalerne består af et stort butiksareal på 1233 m2 og i underetagen er der 600 m2 personale faciliteter, kontorer og lager.

 1833 m² butik (inkl. 600 m² kælder)
DKK 130.662,54 per månedOdense
Dannebrogsgade 2

Kontorlokaler beliggende centralt i Odense. Odense Banegård ligger i gåafstand og der er mulighed for tilknyttede parkeringspladser til lejemålet.541, 1.541 & 4.491 m2

1,190 m²
DKK 99.166,7 om månedenSilkeborg
Stagehøjvej 22

Ejendommen er beliggende i et område betegnet “Erhvervskorridoren”, hvorfra der er kort afstand til Silkeborgmotorvejens tilkørsler mod Herning og Aarhus.

Ejendommen består af 2 sammenbyggede bygningsdele, hvor den ene udgøres af en kontorbygning opført i 3 etager. Der er på hver etage indrettet toilet og tekøkken, og stueetagen indeholder en kantine. Bygningen er indrettet som åbent kontormiljø med flere separate kontorer og mødelokaler.
Fra kontorbygningen er der direkte adgang til lagerhallen.4.430 m2
DKK 195.250 per månedKolding
Jernbanegade 33

Butikslejemål beliggende i centrum af Kolding, få hundrede meter fra banegården i forlængelse af gågade nettet. Lejemålet ligger med stor synlighed og mange forbipasserende. Der er fra Jernbanegade adgang til lejemålet via præsentabelt indgangsparti. Lejemålet består et forlokale med højt til loftet, søjler og store vinduespartier ud mod Jernbanegade. Lejemålet er i forskellige niveauer. Hele lejemålet fremstår yderst præsentabelt og moderne med hvide vægge og lofter, og delvis gulvtæppe og mørkere trægulv. Mulighed for leje af lager/arkivrum i kælderen med direkte adgang.177 m²
DKK 12.500 pr. månedHolbæk
L.C. Worsøesvej 2

De cirka 1.000 kvadratmeter butikslokale kan også bruges til grossist-/handelsvirksomhed, show-room, lettere produktion eller kontor.
Ejendommen ligger i den sydlige ende af byen som en del af et typisk box butikområde i større industrikvarter tæt på centrum.
Der er få minutters kørsel til motorvejen og en stor p-plads ved ejendommen.1.040 m²
DKK 56.333 pr. månedHerning
Silkeborgvej 102

Lejemål beliggende på den største indfaldsvej til Herning og over for indkørslen til Herning Centret. Den gratis parkering foran lejemålet deles med ejendommens andre lejere – Elgiganten, Golf Experten og Petworld.

Kontorerne ligger på første sal, og der er både elevator- og trappeadgang. Det er muligt at ændre på arealfordelingen mellem lejemål 17 og 18 – herunder sammenlægge dem til ét stort kontorareal på 410 m².164 - 410 m²Svendborg
Vilhelmskildevej 1 C

Vilhelmskildevej 1 er en velholdt rødstensejendom fra 1942 og her er nu et ledigt erhvervslejemål på 140m² på 1. sal. Ejendommen er centralt beliggende i Svendborg tæt på strøget, Stationen, motorvej og offentlig p-plads. Lejemålet indeholder 2 store rum, hvoraf det ene har rigtig fint lysindfald fra ejendommens grønne område. Derudover er der te-køkken og toilet i lejemålet.
Lejemålet er anvendeligt til kontor, klinik og undervisning. Lokalerne overtages velholdte med lyse vægge og linoleumsgulv samt loftsbelysning. Adgang til lejemålet sker via præsentabelt indgangsparti og fælles trapperum.140 m²
Kontakt osNæstved
Omøvej 9

Lejemålene er flotte, lyse, nyistandsatte og meget forskellige. Fællesarealerne i kontorhuset er ligeledes blevet istandsat og har fået nye vinduer og døre.

Ejendommen ligger tæt ved Næstved Havn, som er et område, der har gennemgået en markant udvikling. Udviklingen af området kommer til at fortsætte over de kommende år og vil gøre Næstved Havn til et attraktivt område for virksomheder at etablere sig i. Havneparken er med de mange mindre kontor- og lagerlokaler kendt i lokalområdet som et miljø for iværksættere.

Der er fælles tekøkkener og toiletter i kontorhuset samt et fællesrum/frokoststue.
Der er P-pladser foran bygningen.50 - 60 m²
Fra DKK 1.667 pr. månedRoskilde
Jernbanegade 6 B

Lejemålet beliggende på 1. sal med udgang til egen terrasse ind mod gården.
Kontoret er indrettet med loft til kip, skråvægge med velux vinduer, mørke trægulve, hvidmalet væv på vægge, hvidmalet træværk, nyere døre, nyere køkken og toiletter med hvid sanitet.

Det er en kombination af storrum og enkeltmandskontorer/møderum.
Eksisterende kabelføring kan overtages, og der er mulighed for parkering i aflåst gård.278 m²
Kontakt osStruer
Østergade 30

Flot lejlighed med central beliggenhed kun 150 meter fra stationen. Panoramaudsigt over Struer bugt og havnen.
Lejligheden er fordelt på to etager med godt køkken, lyst badeværelse og to dejlige stuer på den nederste etage. På øverste etage er der yderligere tre rum og et stort repos.160 m²
DKK 7.000 pr. månedAllerød
Kirsebærgården 4

Kontoret er opdelt i to rum med egen indgang. Der er gratis parkering og fælles køkken- og toiletfaciliteter.
Ejendommen ligger i et beboelsesområde tæt på Allerød Rådhus og Allerød Gymnasium
Park Street Nordicom ejer 1. sal, hvor der er bowlingcenter og kontorer. Der er supermarked i stueetagen48 m²
DKK 2.600 pr. månedKøbenhavn S
J.C. Christensens Gade 5 B

Parkeringspladser i en aflåst kælder på Islands Brygge.DKK 950 pr. månedNæstved
Dyssegårdsvej 10

Lejemålet er i god stand, og man skal ned ad en trappe for at komme til lokalet.
Ejendommen ligger i et beboelsesområde i udkanten af Næstved. Der er gode parkeringsmuligheder.
I stueetagen ligger REMA1000 og en café.41 - 66 m²
Fra DKK 1.517 pr. månedHvidovre
Immerkær 27

Lagerlokaler i kælderen under Rebæk Søpark, hvor der er direkte adgang med køretøjer. Flere har varme og toilet installeret.

Bycentret ligger på grænsen mellem Hvidovre og Rødovre kun 100 meter fra Rødovre station og tæt på boligområder. De største lejere er Lidl, Skousen, et lokalt supermarked og en møbelforretning.111 - 703 m²
400 dkk/m²