Zahrtmannsvej 78

POA

Til salg

Zahrtmannsvej 78
Boxejendom i Rønne

, Retail

Ejendommen er en typisk boxejendom som i dag er lejet ud til Thansen. De har været lejere siden juni 2015 og har uopsigelighed frem til maj 2020, hvorefter de har 3 måneders opsigelse.
Thansen er en velfungerende kæde med butikker i hele Danmark. De sælger blandt andet autoudstyr, reservedele, cykler, scootere og andre gadgets til brug i hverdagen.
Selve bygningen er 928 m2, men grunden tæller i alt 3.315 m2 . Det resterende areal er blandt andet brugt til parkeringspladser for både kunder og personale.
Ejendommen blev opført i 1977 med plader af fibercement og et tag belagt med tagpap. Den er indrettet med et stort, funktionelt butikslokale, lager, værksted og personalefaciliteter.

Ejendommen ligger i Rønnes indkøbskvarter, hvor de fleste større forhandlere holder til. Således finder du både flere bilforhandlere, HTH køkkener, Jem & Fix, Punkt 1, Ilva og forskellige supermarkeder.
Hovedvejen går som en pulsåre gennem området og sikrer gode tilkørselsmuligheder i bil. Her går også flere buslinjer, bl.a. til og fra Rønne Centrum.
Ejendommen ligger desuden kun 1,5 km fra havnen, hvor der er færgeforbindelse til Køge på Sjælland.
Den gode infrastruktur i området sikrer et godt fundament til at drive forretning, hvilket de mange butikker understreger.

Transport

AVAILABLE FOR SALE

DKK 8.750.000
Areal
928 m2